2013. szeptember 13., péntek

2/36.Fejezet 

Szóval: ez lenne az utolsó előtti részecske. Remélem elnyerte a tetszéseteket!:)

Hasam sajgására ébredek,a fájdalom majd szét mar. Amilyen gyorsan csak tudok pattanok és rohanok a mosdóba. A wc kagyló fölé hajolva kétségbeesetten nézem ahogyan torkomat vér hagyja el. Fel állnék de minden erőm elvészni látszik.
-Valaki-suttogom de mind hibába,tudom senki sem hall engem. Fejem a kezemre hajtom és próbálok erőt gyűjteni.Nem megy,annyira kimerültem,hogy már a fejem sem bírom mozdítani,utolsó erőmből hasamra simítom szabad kezem és a babát simogatom. Legalább ő legyen nyugodt ha én nem vagyok az.
-Hope-kétségbeesett elmosódott hang tör be gyenge elmémbe. Fejem nehéz majdnem elhanyatlik ahogyan felemelem. Apa kétségbeesett arccal néz míg Zayn karjait megérzem magam alatt. Kezeimet nyaka köré kulcsolják,fejemet tartják amíg a kertbe érünk ahol mentő vár. A hangos szírénázástól csak még rosszabb lesz agyam állapota,újra eszméletlenség fenyeget.

Oly nyugodt és csöndes ez a hely,mintha minden bajom elszállt volna. Kezeimmel simogatom babámat mikor rugdosni kezd. Mosolygok,mert tudom minden rendben van. Bárhol is vagyok ha ő mozog és rugdos akkor tudom nincs miért aggódnom. Nekem csak az a legfontosabb,hogy szeretteimet biztonságban tudjam és tudom apa akkor lesz a legnagyobb biztonságban ha már anyával lesz. Szívem nehézkéssé válik amikor szeretett apámra gondolok,mintha valami nem lenne rendben. Kis betolakodónak sem tetszik a hasamban,erővel rúg és nyugtalanul mozgolódik. Nyugodt közérzetem kezd kissé elpárologni.

*Elbeszélő*
A fiúk ezerrel vágtázó szível ültek a váróban és várták a fejleményeket. Amikor rátaláltak Hope-ra és látták körülötte a sok vért tudták,hogy baj van.
Harry tüdejéhez kap amikor szúró érzés jelentkezik,nehézkesen veszi a levegőt és tudja nem a pánik miatt. Ő az egyetlen aki tudja és tisztában van vele,hogy ideje lassan lejár. Hetek óta pereg a homok óra,tudja milyen érzés lesz a halála. Eddig nem félt és már-már várta a halált de most nem akar menni. Még nem,amíg nem tudja lánya,hogy van nem hagyhatja itt az élők sorát. Torkát markolva bökdösi a mellette ülő Liam-et aki félő,hogy már túl későn fordul oda. A másod perc tört része alatt ugrik fel és rohan orvosért miközben kiosztja a parancsot miszerint próbálják Harryt vissza hozni.
Orvosok tömörülnek az élettelen test köré,hordágyra teszik és máris megkezdik a mesterséges lélegeztetést.
-Kérem,a lánya most fog szülni-suttogja az erőtlen Loui. Mind annyian tudják,hogy Harry nem akarna úgy távozni,hogy nem látta unokáját és lányát,utoljára. Az orvos megértően biccent miszerint minden tőlük telhetőt megtesznek.
A fiúk egyik korteremből a másikba rohannak,Harry állapota jobb lett de csak géppel képes lélegezni. Hope-nál már nem minden olyan rózsás,Zayn felette görnyed,kezét fogja és könnyei potyognak. Az orvos közölte,hogy a szülés beindult de így nem tudnak mit tenni. Amíg eszméletlen nem képes nyomni és így nem császározhatják,mert azzal a baba és Hope életét is kockára tennék. Viszont amikor az összehúzódások elérik azt az időt amikor a baba már ha kell ha nem jön dönteni kell: Hope vagy a baba. Egyszerre a kettőt nem lehet.
Lélekben Harry és Hope is érzik egymást,mintha ugyan azon a csendes és nyugodt helyen lennének. Hope most már tudja,hogy apja csak miatta és unokája miatt él.

*Hope*
Valami erő húz lefelé a mélybe,tudom,hogy nem lesz rosz mégis félek.
Hunyorogva nézem a fölöttem sirdogáló Zaynt,megszorítom kezét mire orvost hív,majd rám borul és arcomat puszilgatja.
-Hol van apa?-suttogom és fejem mozgatom.
-Hope-Niall nem tud mit mondani ahogyan a többiek sem.
-El kell kezdenünk a szülést-mondja az orvos amint belép a szobába.
-Nem,nem lehet. Hol van az apám? Nélküle nem,kérem-kezdek el sírni de hiába apa sehol sincs és nem is jön. Itt hagyott volna? Megigérte és ő mindig betartja a szavát.
-Ha-Harry felkelt-liheg Loui amint beront a szobába. Felkapom a fejem és könnyeim öröm cseppeké alakulnak.
-Hozzák be velem a műtőbe-suttogom és senki sem ellenkezik. Zayn kezét szorítva várom,hogy láthassam apát.

8 megjegyzés:

  1. NEMÀÀÂÀR NEM HALHAT MEG HOPE MEG A BABAAAAAAAA...WHYYYY???remélem hogy tulélik :(kövit :(<3

    VálaszTörlés
  2. Mond hogy nem fognak meghalni!!
    Amúgy meg nagyon jó lett.
    Gyorsan hozd a kövit! :)
    Már nagyon várom az utolsó részt .

    VálaszTörlés
  3. najo most nem lehetsz azert duhos mert nem irunk komit. es ha valakinek nem tetszik es var az ujabb reszre hogy hatha jobb lesz? mert attol meg hogy itt a vege attol meg az nem azt jelenti hogy ennyire rovidnek kell egy resznek lennie. mint a masikon is irtam az erzelmeket kihagyod belole. van benne csak annyira nem jon at. es hogy kitorkod az egeszet meg bese fejezed. hat szerintem mindenkinek amugy mar vilagos hogy mi lesz a vege. amit en nagyon is sajnalok mert hogy en szerettem ezt a blogot mar az eleje ota... na mindegy ezt ne vedd tamadasnak csak egy olvasoi tanacsnak. xx

    VálaszTörlés
  4. te vagy a masik aki rasegitett a dontesemre. Amikor az utolso reszeket ortam nem volt kedvem hozza.Csak auert hoztam h ne varassalak titeket ezaltal-szerintem is-szarok lettek.Az is igaz,hogy mindenki tudja az utolso reszt vagyis ugy erzem ennek a blognak most kell torlodnie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hat ha mar nincs kedved irni se akkor legyszives ne engem hibaztass amiert torlod a blogot.

      Törlés
    2. mondta barki,hogy teged hibaztatlak? nem epp azt irtam h te is felnyitottad a szemem dolgokra? egy arva szo nem esett arrol,hogy te vagy a hibas vagy,hogy te tehetsz rola!!

      Törlés
    3. ja, hat nekem ugy jott le, hogy a donteses az az hogy abbahagyod. de ha meg nem hagyod abba annak en csak orulok :)

      Törlés